2018. jan 26.

Windenburg Gimi 9. rész: Pizsama party

írta: bomarty
Windenburg Gimi 9. rész: Pizsama party

wg9.png

Jessica ajtaja mögül hangos zene és vihorászás hallatszott. Olivia bekopogott, majd benyitott a likőr és parfüm illatú szobába, ahol a lányok a földön üldögéltek.
- Szia Olika! Megjöttél? – kiáltott rá Amanda, akin látszott, hogy már jócskán felöntött a garatra
- Szia Olivia! Ülj csak le! Kérsz valamit inni? – kérdezte Jessica
- Csak egy kis üdítőt. Köszi!
1_5.png


Olivia leült és körbenézett a hangulatos kis szobában. Csak egy ágyat látott, ezért egyből tudta, hogy Jessicának, akár csak neki nincs szobatársa. A falakat csinos poszterek, fényfüzérek díszítették és szemet szúrt jó pár érem és serleg is. Amanda eközben táncikált és folyamatosan vedelte az italokat. Jessica a tükör előtt nézegette magát, majd öntött egy üdítőt Oliviának.
- Lazíts kicsit! Nem fogunk megenni vagy ilyesmi. Mindig olyan feszült vagy. Órán is úgy ülsz, mint egy karó. Igyál valamit! Nem kérsz egy kis cherry likőrt? – kérdezte Tracy
2_5.png
A lány illedelmesen visszautasította az italt, majd váltott pár szót Jessicával.
- Örülök, hogy átjöttél. Így legalább tudunk dumcsizni egy kicsit. A hétköznapokon mindig rohanunk, ilyenkor van időnk lazítani és pletyizni a csajokkal. Amanda kussoltasd már be a zenét! Beszélgetnénk! – harsant fel Jessica
- Jó, lehalkítom…én is megyek! – tipegett oda hozzájuk
Ezután, mint valami titkos szervezet összeültek és folyamatosan fecsegtek és lekezelően beszéltek olyan emberekről, akikről Olivia semmit nem tudott. Miközben nézte őket azon tűnődött vajon honnan tudnak ezek a lányok ennyit másokról.
3_5.png
- Imádom az ikreket, de Kevin annyira kis tunyi-munyi – vágott közbe Amanda – tegnap elkérte a számom, majd elírta és a tesóját küldte vissza hozzám, hogy adjam meg neki újra. Persze egyből észre vettem, hogy Curt az és egy kicsit beégették magukat. Bár Curt se rossz, ha jobban belegondolok.
- Én soha nem tudom őket megkülönböztetni olyanok, mint két tojás. – tette hozzá Tracy – Te nem jártál Curt-el? – nézett Jessicára
- Nem igazán. Csak kavartunk egy párszor, de nem nagy szám. Különben is szarul smárol. Olyan, mintha be akarná falni az egész arcodat. Borzalmas! – kacagott fel Jessica
4_5.png
Olivia kissé elmosolyodva hallgatta a többieket. Amanda szinte az összes osztálytársát bolondnak és vesztesnek titulálta, majd büszkén kihúzta magát mintha csak ő lenne az egyetlen értelmes lény ezen a bolygón. Töltött egy pohár italt és Oliviához lépett.


- Koccintasz velem? Meg kell ünnepelnünk ezt a remek estét! És az új pom-pom lányunkat!
- Nem is tudom. Nem igazán szoktam inni. – szólt félszegen


Olivia gyógyszert szedett és tudta, hogy ez kockázatos lehet számára, de a lányoknak mégsem mondhatta el, hogy két naponta bogyókkal tömi magát ezért megpróbált úgy tenni, mintha örömmel inna.


- Talán egy pohár nem fog ártani! – nyújtotta a kezét
- Ez a beszéd! Nyomd fel a zenét Tracy! – kiabálta Amanda
A lányok koccintottak, majd Jessica felajánlotta, hogy rendeljenek pizzát.
- Tracy hívd már fel a pizzériát! A telómban benne van valahol a száma. Kérdezd meg, hogy 10 előtt ide érnek-e, mert utána Albert zárja a kolesz ajtót.

5.jpg
Amanda már alig állt a lábán és őrjöngve ordibált a szoba közepén. Amíg a pizzát várták Jessica és Tracy is egyre többet ittak. Olivia kezdte kicsit kényelmetlenül érezni magát és legszívesebben már rég elhúzott volna.
- Mit szólnátok egy kis játékhoz? – ajánlkozott Jessica
- Játszunk olyat, mint múltkor. – vágta rá Amanda
- Ivós párbajt? – nézett összeráncolt szemöldökkel Jessica
- Nem! Az, amikor kérdezünk egymástól és két válasz közül el kell döntenünk melyik igaz.
- Ja tudom. Hát legyen! Gyertek üljünk ide körbe. Tracy hozzál már egy papírt és ceruzát. – pattogott Jessica
A lányok ismét leültek a párnákra, majd furcsábbnál furcsább kérdéseket tettek fel egymásnak.
- Kezdhetem én? – kiáltott fel Amanda
- Persze! Akkor menjünk jobbról balra, szóval kérdezz te először, utána én, utána Olivia. - szólt Jessica
- Na lássuk csak. Akkor először legyen az, hogy hány pasival csókolóztál eddig? Két választ kérek!
- Jaj Amanda! Tudod, hogy volt jó pár. Most komolyan számolgassam? Ott volt Peter, Marcus, meg a modell srácok és persze itt a suliba is volt pár. Nem tudom pontosan. Legyen az egyik válasz tizenöt, a másik húsz vagy több.
6_2.png
- Akkor én a húszra vagy többre tippelek. – nevetett fel Amanda
- Okés, ez túl könnyű volt. Most én jövök! – fordult Oliviához Jessica – Szerintem folytassuk a kört ugyanezzel a kérdéssel. Neked hány fiú volt, akivel eddig csókolóztál Olivia?
Meglepődve és kissé megszeppenve gondolkodott Olivia, hogy mit is mondjon, hiszen Jessica átlagához képest az ő átlaga csupán két fiú volt, ezért úgy döntött füllent.
- Most két választ kell mondanom, ugye? – bólogattak a lányok - tehát legyen négy vagy tíz.
- Szerintem négy - vágta rá Jessica
- Nem. Tíz a helyes válasz. – szólt határozottan Olivia
7_3.png
Jessica érezte, hogy a lány valószínűleg hazudik, ezért tovább beszélgetett vele a témáról.
- Ez egész szép teljesítmény! Bár a pasikat olyan egyszerű elcsábítani. Mutass egy pasit, bármelyiket…körülbelül öt perc alatt kiismerem és behálózom. Nem nagy dolog. Elég könnyen irányíthatók. Neked mi a taktikád? – kérdezte Oliviát
- Én csak meghallgatom őket. Nincsenek taktikáim, vagy ilyesmi. Próbálom megismerni őket és ha bejövünk egymásnak, akkor lehet több is.
- Volt egyébként hosszabb kapcsolatod? – kíváncsiskodott Jessica
- Na nem játszunk tovább? – vágott közbe Amanda, majd felpattant és ledőlt az ágyra
8_4.png
- Kussolj már! Inkább pihenj egy kicsit! Elég szarul festesz! – szólt Jessica, majd újra Olivia felé fordult a választ várva
- Nem volt még hosszabb kapcsolatom vagy szerelmem. Nem igazán éreztem eddig, hogy ilyesmire kész lennék és a nénikém szerint egyébként is még túl fiatal vagyok.
- A nénikéd? Ő amolyan bölcs rokon? Na és anyukádék, nekik mi a véleményük erről?
Olivia teljesen zavarba jött és a szemeit forgatta. Szeretett volna kitérni valahogy Jessica kérdései elől, ezért úgy döntött tovább folytatja a játékot.
- A szüleim is ugyanezt mondták, hogy még nagyon fiatal vagyok…. Egyébként most én jövök a játékban, ugye? Én is kérdezhetek?
- Ja persze. – szólt közönyösen Jessica
A pizza eközben megérkezett, amit jóízűen elmajszoltak, majd Olivia megköszönte a meghívást és elköszönt.
9_4.png
- Nekem mennem kell, mert reggel korán kelek. Indulok haza Willow Creek-be és elég hosszú az út.
- Ne menj Olika! – motyogott Amanda, miközben a telefonját nyomkodta
- Örülök, hogy benéztél. Máskor is elmehetnénk valahova együtt. – szólt Jessica
- Majd meglátom! Köszi a meghívást! Sziasztok!
10_3.png
Ezután sietve átment a szobájába és bepakolta a bőröndjét, majd elnyúlt az ágyon és mély álomba szenderült. A vonat reggel 6-kor indult.
Olivia elnyűtten állt sorba a jegykiadó pénztárnál, megvette a jegyét és felszállt a vonatra. Körülnézett és talált egy fülkét, amiben egy bácsi utazott az unokájával. Illedelmesen köszönt, lepakolt, majd leült eléjük.

Szavazz!

 

Szavazatodat január 28. (vasárnap) 24:00-ig adhatod le!

 

Szólj hozzá

Rész Windenburg Gimi