2018. jan 16.

Windenburg Gimi: A 9. évfolyam további tanulói.

írta: bomarty
Windenburg Gimi: A 9. évfolyam további tanulói.

9_evfolyam.png

Sebastian Bowie

Amelyik kutya ugat az nem harap, ezzel a mondattal akár körül is írhatnánk Sebastiant. A kicsit duci, visszahúzódónak nem mondható, nagyszájú fiú szívesen szólogat be másoknak így leplezve saját értékei hiányát. Nincs valami sok barátja és aki ismeri az már messziről elkerüli. Ha valaki mégis szóba elegyedne vele ne várjon magasröptű gondolatokat tőle.

11-21-17_2-33-14_pm.png

 

Tracy Edmonds

Tracy a Hajrálányok lelkes szurkolója. Megtiszteltetés számára Jessica mellett táncolni és mivel általános iskolában kiközösítették és csúfolták a fogszabályzója miatt, ezért most mindent megtesz azért, hogy a menő lányok közé tartozhasson. Jessica pincsi kutyájaként még attól sem riad vissza, ha másokat vagy saját magát kell porig aláznia.

11-21-17_2-33-37_pm.png

 

Hugo Stevenson

Az osztály kis strébere, aki szeretne mindenben első lenni. Ugyanakkor nagy mókamester is, akinek mindig van valami a tarsolyában. Kitalált sztorikkal rémisztgeti a többieket és néha kicsit eltúlozza a dolgokat. Egy végtelenül közvetlen fiú, aki mindenkivel barátságos és nyitott. Érdeklik az okkult témák, mint a szellemek, vámpírok, démonok és néha furcsábbnál-furcsább dolgok után kutat, s ezekkel gyakran a többiek agyára megy.

11-21-17_2-34-13_pm.png

 

Suzy Carpenter

A legcsendesebb és legvisszahúzódóbb lány az egész iskolában. Nagyon keveset beszél és szinte senki nem tud róla semmit. Gyakran látni a folyosón a padon üldögélve, amint az arcát törölgeti. A szemei csillogóak, hatalmasak és őszinteséget árasztanak. De akkor vajon miért nem mer megnyílni senkinek, hiszen olyan magányosnak tűnik szegény.

11-21-17_2-35-08_pm.png

 

 

 

 

Szólj hozzá

Extra Ismerd meg! Windenburg Gimi