2018. jan 23.

A 10. évfolyam további tanulói

írta: bomarty
A 10. évfolyam további tanulói

 

10_evfolyam.png

Matt Donaldson

Igazi belevaló, vagány srác. Imád gitározni, koncertekre járni és pogózni. Néha kissé befordulós, viszont a barátaival mindig jófej. Ha megkérdezed milyen zenét hallgat éppen valószínűleg egy örjöngő metál , vagy rock szól a fülében. A szabályokat lazán kezeli és szívesen varratja újabbnál-újabb tetoválásait.

11-21-17_2-35-34_pm.png

Amanda Goldwin

A suli pletykafészke.Ha beszédbe elegyedsz vele vigyázz, mert még amit kérdez az sem feltétlenül fedi a valóságot. Jessica jobb keze, aki minden nap friss és ropogós hírekkel és kiszínezett hazugságokkal látja el a Hajrálányok csapatkapitányát. Néha azért képes kedvesnek mutatni magát, hogy kiszedjen másokból pár információt, vagy pletykát, de senki ne dőljön be neki, mert mélyen ez a lány maga az ördög.

11-21-17_2-37-59_pm.png

Curt és Kevin Schmitt

Curt és Kevin él-hal a sportért, főként a kosarazásért. Gyakran keverik őket össze, mivel egypetéjű ikrek. A lányoknál nagy sikere van a két helyes srácnak, bár Kevin kissé félénk, de testvére gyakran kisegíti.  A két fiú minden buliban és mókában benne van és bár a kosarazás a mindenük a csapatkapitánnyal nagyképűsége miatt sokszor vitába keverednek, ami néha akár verekedésig is fajul. A magabiztos Curt és a romantikus, visszahúzódó Kevin a suli legcukibb ikerpárja. Sok baráttal és még több barátnővel büszkélkedhetnek.

11-21-17_2-39-13_pm.png11-21-17_2-38-15_pm.png

Szólj hozzá

Extra Ismerd meg! Windenburg Gimi